Quantum

Kao vodeći svjetski stručnjak za backup, oporavak i arhiviranje podataka, Quantum je već 27 godina usredotočen na pomaganje IT odjelima kako bi što bolje zaštitili i zadržali svoje podatke.

Potrebe za beckupom, oporavkom i arhiviranjem podataka neprekidno rastu po količini i složenosti. IT manageri se susreću s rastućim volumenom podataka, sve većim zahtjevima za oporavak podataka, novim sigurnosnim smjernicama te fiksnim proračunom. Dodatne komplikacije stvara usvajanje „greener“ procesa kojim se vrši pritisak na smanjenje snage, hlađenja i prostora datacentra.

Quantumova inteligentna i inovativna rješenja prilagođena su pojedinom korisniku, njegovim tehnologijama i specifičnim potrebama, bilo da se radi o integraciji diskova ili traka, replikaciji ili enkripciji podataka.

U Quantumu znaju da proizvod mora biti više no dobar da bi odgovorio potrebama IT odjela i pružio zaštitu podataka. Iz tog su razloga u svoje proizvode ugradili inteligentna rješenja sa centraliziranim alatom za upravljanje sustavima za backup i arhiviranje te inovativan remote nadzor koji s dijegnostičkim tehnologijama omogućuje produženje rada.

Quantum Logo

Quantum se na tržištu pojavio kao inovator:

  • pionir je u patentiranju tehnologije za de-duplication promjenjive duljine
  • de-duplication rješenja za backup i arhiviranje podataka
  • VTL uređaji za otvorene sustave
  • inteligentne knjižnice s relacijskim dijagnostikama
  • objedinjena disk-to-tape backup sustavi


Proizvodi:

Rješenja:


www.quantum.com