Data Migration Facility

Ostali članci u kategoriji:

U tipičnom životnom ciklusu podataka češće pristupamo novijim nego starijim podacima. Kako podaci stare pristupamo im sve rjeđe te mogu ostati neaktivni više mjeseci pa čak i nekoliko godina. SGI InfiniteStorage Data Migration Facility pomaže korisnicima prilagoditi se promjenama u pristupu podacima.

Data Migration Facility (DMF) transparentno migrira datoteke iz online prostora na kraj prostora za pohranu koji je definiran od strane korisnika po kriterijima kao što je npr. vrijeme poslijednjeg pristupa podatku.

Bez DMF-a jedini izbor je ili pohrana neaktivnih podataka na skupim diskovima za pohranu ili ručno arhiviranje istih podataka na trake za pohranu podatka gdje je kasniji pristup pohranjenim podacima otežan.

Sa DMF-om se može održavati i upravljati gotovo beskonačanim prostorom za pohranu podataka, bez smanjenja pristupa podacima i uz povoljnu cijenu. Svi pohranjeni podaci se prilikom pristupa prikazuju u glavnoj memoriji i na taj način korisnici ne moraju znati gdje su ti podaci pohranjeni. Mnogi SGI korisnici već koriste DMF za upravljanje preko petabajta podataka.

Hostan na bilo koji IRIX ili Linux sustav, DMF može biti povezan sa bilo kojim SGI InfiniteStorage SAN i NAS rješenjem i pružati Data Lifecycle Management usluge u Windows, Mac OS X, Linux i Unix okruženjima te transparentno pristupiti podacima pohranjenim na višerednim storage sustavima.

Značajke:

  • niži TCO sa smanjenim troškovima kapaciteta i administracije
  • povećanje ROI s većim pristupom podacima i većom produktivnošću
  • poboljšanje upravljanja podacima i kontrolu
  • snanjenje rizika za odgovornost i čuvanje podataka
  • zaštita ulaganja sa neizmjernom skalabilnošću
  • neograničena integracija, konsolidacija i zaštita podataka

Saznajte više....

Data Migration Facility - Datasheet